Wat doet een pedicure eigenlijk?

Wat doet een pedicure eigenlijk?

Wat doet een pedicure eigenlijk?

Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met voetproblemen. Man, vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Het is de taak van een pedicure om ervoor te zorgen dat uw teennagels en voethuid in goede conditie blijven.

Waarom al dat gedoe aan mijn voeten?

We vinden dagelijkse zorg voor ons uiterlijk heel gewoon. Onze voeten zijn daarbij vaak het ondergeschoven kindje, dat is jammer! Met een goede en regelmatige voetverzorging zijn namelijk veel problemen te voorkomen. Iedereen moet pijnvrij kunnen bewegen, en een goede voetverzorging helpt daarbij.

Hoe weet ik zeker dat ik met een professionele pedicure te maken heb?

Een officiële pedicure is in het bezit van het branchediploma. De pedicures die bovendien bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Ik zelf ben Philyra-gediplomeerd en aangesloten bij ProVoet. Met meer dan 11 jaar ervaring zijn uw voeten bij mij in bekwame handen.

Kan een pedicure mij ook adviseren over schoenen en hulpmiddelen?

Jazeker! Ik kan u zeker adviseren over schoeisel en dagelijkse voetverzorging. En ook over kleine hulpmiddelen, waarmee u minder last krijgt van uw voeten op bijvoorbeeld lange wandelingen. Maar ook voor advies over hygiëne en een goede huidverzorging bent u bij mij aan het juiste adres.

Wat doet een pedicure nog meer?

Bij Pedicurepraktijk Happy Feet kunt u ook uw voeten verwennen met speciale behandelingen zoals cosmetische behandeling, een voetmassage, het laten harsen van de onderbenen en het lakken van de nagels met een professionele nagellak.

Ik vertel u graag meer tijdens uw pedicurebehandeling!

Pedicurepraktijk Happy Feet heeft vele cliënten inmiddels geholpen met het krijgen en houden van mooie, pijnvrije voeten. Ik werk met de modernste apparatuur om u zonder pijn te kunnen behandelen. Bedenk ook: voorkomen is beter dan genezen, daarom graag tot gauw ziens!

Laat een reactie achter