Zijn uw voeten al klaar voor de lente?

Lentekleuren, bent u ook weer toe aan de lente?

Hoe is het nu eigenlijk met uw voeten?

Er waren al weer dagen dat we even konden voelen aan de lente. Ik weet niet hoe het met u is maar ik ben er best aan toe. De wereld ziet er zoveel gezelliger uit met zon en uitkomende bolletjes. Maar hoe is het nu eigenlijk met onze voeten? De hele winter hebben ze verstopt gezetten in sokken, schoenen of laarzen. Of misschien zelfs ook wel in snowboats of skischoenen. Daarom zijn ze nu best toe aan een verwenmomentje. Waar kunt u dan zoal aan denken?

Welke behandeling is nu fijn voor mijn voeten?

Een pedicurebehandeling is dan natuurlijk een uitstekende mogelijkheid. Hierbij wordt het overtollige eelt weer goed verwijderd en krijgen uw nagels weer een boost. Maar natuurlijk is vooral ook het verwijderen van een likdoorn een belangrijke verlichting voor uw lijf. Het resultaat is altijd voeten die weer lekker zacht en glad voelen, zonder pijntjes of andere ongemakken.

Het is nu bijna lente, dus waarom verwen u zelf nou niet eens extra?

Heeft u soms ook niet de behoefte aan een beetje tijd voor u zelf? Denk dan ook eens aan een heerlijke cosmetische voetbehandeling, met een voetenbadje, scrub en een lekkere voetbalsem als afsluiting. U geniet tijdens en na de behandeling dan eens extra van uw voeten.

De lente brengt kleur!

Natuurlijk zijn er ook weer allemaal leuke nieuwe nagellak kleurtjes die de lente op u nagels brengen. Bij Pedicurepraktijk Happy Feet bestaat het lakken van uw nagels uit 3 stappen. Ik begin met een base-coat die voorkomt dat de kleur van de nagellak in de nagelplaat trekt. Zo voorkomt u een verkleuring van de nagelplaat. Daarna volgt de lak en we sluiten af met een gel top-coat. Dit zorgt voor een mooi en langdurig resultaat.

Waarom uw voeten aandacht verdienen?

Uw voeten verdienen echt wel wat extra aandacht. Wist u dat als we 80 zijn we gemiddeld 180.000 km hebben afgelegd, dat is 4 keer de aarde rond! Er zitten in uw voeten 26 botjes, 33 gewrichtjes, 107 ligamenten ( band van bindweefsel om een gewricht) en 19 spieren en pezen zitten? Met elkaar dragen die u trouw overal naar toe! Dan mogen uw voeten toch best een beetje verwend worden zo nu en dan. Ik zie u graag voor een beetje voetentijd!

Laat een reactie achter